5-03-2024 Noortje van Campenhout

Zonnepanelen zijn hotter dan ooit!

U hoeft maar een nieuwswebsite te openen en het is niet te missen: een ware run op zonnepanelen. En eerlijk gezegd, we begrijpen die opwinding maar al te goed. Niet alleen vanwege de positieve impact op het milieu, maar ook vanwege de flinke besparing op de maandelijkse lasten die ze met zich meebrengen.

Met de recente beslissing van de Eerste Kamer om de salderingsregeling te verlengen, zien we bij Aarde.nl een enorme toename in het aantal aanvragen voor zonnepanelen. En laten we eerlijk zijn, wie kan er nog omheen? De meeste daken zijn inmiddels bedekt met zonnepanelen. Een kaal dak is juist opvallend, terwijl een energieopwekkend dak de nieuwe standaard is geworden.

Met de zonnigste maanden voor de deur, is dit het perfecte moment om in zonne-energie te investeren. Wie nu actie onderneemt, kan optimaal profiteren van de zonnestralen die nog komen gaan. Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw huis zomerklaar te maken met zonnepanelen (én airconditioning!). 🌞❄️